Πρόλογος

 

Το πιο πιθανό είναι, να είναι για τους πολλούς, μια σελίδα σαν όλες τις άλλες.

Για τους πολλούς λοιπόν, είναι μια σελίδα σαν τις πολλές που μπορεί κανείς να βρεί, εν αυθονία στο διαδίκτυο. Για μερικούς όμως ελπίζω να γίνει τόπος τον οποίο θα επισκέπτονται ευχάριστα.

Για όσους δεν γνωρίζουν τον τόπο τούτο , το παλαιοχώρι μας, μπορεί και να μην μπορέσουν να παρακολουθήσουν την συνέχεια........ο μόνος τρόπος για να κατανοηθούν τα παρακάτω, είναι μια επίσκεψη στον τόπο μας.

Και ιδού το ιστορικό της δημιουργίας.

Ήταν λοιπόν ένα από εκείνα τα περίεργα μεσημέρια του Αυγούστου , που όλοι αναπαύονται στο Παλαιοχώρι.  Όλοι;  Όχι όλοι, γιατι κάποιοι  ή δεν μπορούν , ή δεν θέλουν ή απλά δεν το κάνουν.

Έτσι λοιπόν βρεθήκαμε στην Βεργίνα, και μια και έχουμε και εξαιρετικής ποιότητας τσίπουρο, και μια και δεν θέλαμε να αναπαυθούμε, το στρώσαμε στην κουβέντα....... πρώτη μας διαπίστωση λοιπόν ήταν οτι, αν και έχουμε τις ίδιες ιδέες και ελπίδες, μας προβληματίζει η απόσταση που μας χωρίζει, κατάσταση την οποία μπορούμε να εξωμαλίνουμε νομίζω με την ιστοσελίδα μας.

Έτσι λοιπόν αποφασίσαμε να βρούμε έναν τρόπο να μπορούμε να επικοινωνούμε μεταξύ μας αδιαφόρου αποστάσεως. Με σκοπό να ανταλλάξουμε απόψεις και ιδέες για το πως θα μπορέσουμε να καλυτερέψουμε τον τόπο μας , με τον οποίο έχουμε τον έρωτά μας.

Έτσι λοιπόν όσοι είναι ακόμα ερωτευμένοι με τον τόπο μας καλώς να ωρίσουν......

 

επιστροφή .............................................περιεχόμενα